Pretraživanje
Povratak na početnu stranicu
Palinovečka 43, 10000 Zagreb, tel: 091/222 7811

Sveta Jana, Jastrebarsko - Okolica

Građevinsko zemljište - Za prodaju

ID Kod: 800-19828

Opis


Jastrebarsko, Sveta Jana, Gorice Svetojanske, građevinsko zemljište sa veličanstvenim, jedinstvenim pogledom koji se pruža na sve četiri strane žumberačko-samoborskog gorja i ravnica. Zemljište je na brežuljku, na samom kraju naselja Svete Jane, a uz prometnicu prema Jastrebarskom. Do centra Svete Jane je svega 2-3 minute hoda, gdje se nalaze trgovina, škola, pošta, crkva i kafić za nedjeljne kave...
Na građevinskom zemljištu koje je u čistom vlasništvu imate priključke vode i struje uz samo zemljište, te možete tu ostvariti svoj san kuće ili vikendice, sa bazenom ili bez, i pritom uživati u divnom, otvorenom pogledu u prirodu.
Mjesto je udaljeno devet kilometara od Jastrebarskog do kojeg se iz Zagreba može doći za deset minuta autoputem, sa svojih 17 živopisnih sela, Sveta je Jana najprostraniji i najpitomiji dio Prigorja i oduvijek cilj izletnika. Najveće je naselje na zelenom grebenu obronaka Japetića Gorica Svetojanska. Do Svete Jane se može stići i preko sela Petrovine. Do mjesta se može i preko Plešivice sa Samoborske strane, a tako i iz dva pravca iz smjera Jastrebarskog. Svetojanski kraj je poznat po vinima, kušaone i poznatim vinarima plešivičkog kraja, u blizini su i bazeni, a planinarske staze su u svim smjerovima.

Karakteristike

Blizina sadržaja


  • Trgovina
  • Pošta
  • Škola
  • Vrtić
  • Igralište

Pošalji upit

Dalibor Ivković

Osnovni podaci

Cijena
€50.000
Lokacija
Sveta Jana, Jastrebarsko - Okolica
Transakcija
Vrsta nekretnine
Površina
2.030 m2

Karta

Ova stranica koristi kolačiće za pružanje boljeg korisničkog iskustva, funkcionalnosti te anonimizirane statistike pristupa. Nastavkom pregleda web stranice slažete se sa korištenjem kolačića.